Spring naar de inhoud
Home » Wat doen we

Wat doen we

Stabiliteitsberekeningen

Stabiliteitsberekeningen op maat zo luid onze slogan, bij Stabutech Engineering “the main focus” dan ook. Bij Stabutech Engineering zijn stabiliteitsberekeningen de ruggengraat van ons vakmanschap. Wij begrijpen als geen ander dat de structurele integriteit van een gebouw de sleutel is tot veiligheid, duurzaamheid en succes op de lange termijn. Daarom hebben we ons toegelegd op het leveren van hoogwaardige stabiliteitsdiensten die voldoen aan de strengste normen en de meest complexe uitdagingen aankunnen.

Nieuw!

EPB-verslaggeving

Alle gebouwen in Vlaanderen waarvoor een stedenbouwkundige vergunning wordt aangevraagd of een melding wordt gedaan, moeten aan bepaalde energieprestatienormen voldoen. Die normen worden de EPB-eisen genoemd. EPB staat voor ‘Energieprestatie en Binnenklimaat’. – Vlaamse Overheid.

Ventilatie-integratie

Bij Stabutech Engineering begrijpen we het belang van een goed geventileerde ruimte, of het nu gaat om een woning, een kantoor of een industrieel complex. Daarom hebben we ons toegewijd aan het ontwerpen en integreren van geavanceerde ventilatiesystemen die niet alleen voldoen aan de huidige normen voor energie-efficiëntie, maar ook zorgen voor een optimale luchtkwaliteit en comfort voor iedereen die in uw gebouw vertoeft.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial